Coaching

Coaching is voor iedereen die op zoek is naar wie die is en wie die wil zijn. Of het nu gaat om grote (levens)vragen of dat je behoefte hebt aan iemand die met je meedenkt en je kan helpen met nieuwe inzichten. Met een frisse blik en nieuwe vaardigheden kun jij weer verder in het vormgeven van jouw eigen unieke leven.

Werkwijze Coaching 

Mikkie van der Mik
Mijn coachingsstijl wordt getypeerd door onverdeelde aandacht, samen ontdekken, verdiepen en veranderen. Door prikkelende vragen en grensverleggende oefeningen komen we samen tot de kern van je vraag.

Als religieus Queer persoon kijk ik op een eigenzinnige manier naar de wereld. Doordat ik mij in twee werelden bevindt die soms haaks op elkaar lijken te staan, heb ik een sensitiviteit ontwikkelt voor vragen rondom identiteit en religie. Als religie en gender/seksualiteit belangrijke onderdelen van jouw identiteit zijn wil ik er met jou met liefde naar kijken.

Met mijn achtergrond als pedagoog, coach en docent heb ik veel ervaring met jongeren en jong volwassenen met verschillende hulp- en persoonlijke vragen en doelen. Ik help je graag verder. 

Beschikbaar in Rotterdam, Amsterdam & Utrecht
€ 75,- per uur (inc. btw exc. eventuele reiskosten € 0,20 p/km)

Toch niet helemaal wat je zocht? Andere spannende ideeën? We horen ze graag, dan kijken gaan we samen wat er mogelijk is. 

I know... hebbuh! Maar je mag ons en onze blobjes niet meenemen, maak maar een afspraak ;P