Verandertraject

Een eenmalige training kan uiteraard al leiden tot nieuwe inzichten en dus de wil tot verandering of verdieping. Echter, soms blijkt het lastig om van idee naar uitvoering te komen en ook daadwerkelijk die verandering in gang te zetten. Zo heeft 77 procent van de Nederlandse organisaties diversiteit en inclusie wel hoog op de agenda staan, maar stelt slechts 45 procent ook daadwerkelijk meetbare doelen. Daarom bieden wij verandertrajecten waarbij we meer praktisch aan de slag gaan met een onderwerp of dilemma dat voor jou relevant is. 

In onze verandertrajecten gaan we uit van accountability: Wat zie ik? Wat ga ik doen? En heb ik dit uiteindelijk gedaan? We kijken samen naar wat nodig is, denken na over hoe we dit het beste kunnen aanpakken en zijn die vervelende maar soms nodige stok achter de deur. Wij beloven terug te komen op en vast te houden aan de eerder gestelde doelen. In een verandertraject mag je echt aan de bak, want verandering vraagt investering. 

Denk bij een verandertraject aan het samen aanpakken van jouw materiaal, het curriculum of communicatie uitingen op het gebied van (seksuele en gender)diversiteit. Misschien is er wel behoefte aan het bouwen van een community, of zoals we dat in het onderwijs noemen: een GSA (gender sexuality alliance). Kun je wegkomen met het installeren van een genderneutraal toilet als excuus? Óf is er een daadwerkelijke cultuurverandering nodig om te zorgen dat iedereen optimaal kan presteren in jouw organisatie?

Aanbod

Gewoon even sparren met iemand die de kennis en kunde in huis heeft, dat kan maar zo een goed begin zijn. Na een eenmalig gesprek kun je altijd nog bedenken of je met ons verder wil werken of zelf met tips aan de slag gaat. 
Duur: 1 uur
Capaciteit: Max. 3 personen. 
Prijs: € 75,- (inc. btw) + reiskosten € 0,20 p/km

De basistraining en een training waarbij we ingaan op het lesmateriaal van de deelnemers. Hier is genoeg ruimte voor verdieping en zelf ontwikkelen door het stellen van doelen. In de accountability sessie komen we terug op deze doelen, om de voortgang van de deelnemer te bekijken en eventuele extra handvatten voor de toekomst te geven. 
Basis lecture: 1 uur
Verdiepingstraining: 3 uur
Reflectie-moment: 1 uur
Capaciteit: ± 20 mensen. 
Prijs: € 575,- (inclusief btw) + reiskosten € 0,20 p/km

In dit verandertraject pakken we met elkaar gericht een organisatie- of afdelingsbreed dilemma aan. Niet alleen is er ruimte om nieuwe materie te ontdekken, maar dit ook gelijk in de praktijk te brengen. In de accountabilitysessie bekijken en vieren we de voortgang die is gemaakt. Samen verder komen is de focus in deze trainingen. Dit verandertraject is ook zeer geschikt voor bedrijven. 
Basis lecture: 1 uur
Verdiepingstraining: 3 uur
Reflectie-moment: 1 uur
Capaciteit: ± 10 mensen. 
Prijs: € 575,- (inclusief btw) + reiskosten € 0,20 p/km

Op zoek naar nieuw materiaal, bijvoorbeeld nieuwe werkvormen, lesmethoden, curriculum, teksten of communicatie-uitingen. Wij gaan met samen met u in gesprek, denken mee en gaan voor u aan de slag. 
Prijs: € 75,-  per uur (inclusief btw) of een projectbedrag in overleg.

Toch niet helemaal wat je zocht? Andere spannende ideeën? We horen ze graag, dan kijken we samen wat er mogelijk is. 

I know... hebbuh! Maar je mag ons en onze blobjes niet meenemen, maak maar een afspraak ;P