Groen

Workshops

“Hoe kan ik mijn studenten verder helpen als ik zelf geen relevante kennis paraat heb?” Regelmatig horen we hoe docenten en hulpverleners vastlopen op het gebied van gender en seksuele diversiteit door een gebrek aan eigen kennis en ervaring. Met EduQueer haal je de expertise in huis die je uiteindelijk zelf weer door kunt geven in je lessen en in je handelen als docent of hulpverlener.  

Wij kunnen onze workshops op verschillende manieren aanpassen naar jouw behoeften. Zo bieden we basistrainingen met verschillende niveaus van interactie en diverse werkvormen. Ook kunnen we meer verdiepend aan de slag met thema’s zoals: LHBTI+ in de klas, religie en LHBTI+, hulpverlening, veiligheid, etc. Of we gaan aan de slag met jouw eigen vragen. Wil je nog dieper gaan? Onder verandertrajecten vertellen we meer over hoe we jou kunnen helpen met je eigen materiaal, nieuwe werkvormen, curriculum of organisatiebrede veranderingen. 

Aanbod

Deze vorm is minimaal interactief, er wordt vooral veel informatie gezonden. Terug naar de schoolbanken! Dit is dan ook vooral geschikt voor bijvoorbeeld studiedagen. 
Duur: 1 uur
Capaciteit: onbeperkt aantal mensen. 
Prijs: €125,- (inclusief btw) + reiskosten € 0,20 p/km

In deze vorm krijgt u de basiskennis mee en is er voldoende ruimte voor interactie.
Duur: 1,5 uur.
Capaciteit: ± 30 mensen.
Prijs: € 190,- (inclusief btw) + reiskosten € 0,20 p/km

U krijgt niet alleen de basiskennis mee, er is ook alle ruimte om dieper in te gaan op onderwerpen die specifiek spelen voor uw organisatie. In deze training ligt er dan ook meer focus op samen nadenken en onderzoeken.
Duur: 3 uur.
Capaciteit: ± 20 mensen.
Prijs: € 350,- (inclusief btw) + reiskosten € 0,20 p/km

In deze training ligt de focus op het samen aan de slag gaan met specifieke vragen binnen uw team. We kunnen relevante dilemma’s uitdiepen of aan de slag gaan met eigen materiaal. Schouders eronder en met nieuwe handvatten naar huis. 
Duur: 5 uur.
Capaciteit: ± 20 mensen.
Prijs: € 575,- (inclusief btw) + reiskosten € 0,20 p/km

Wij spelen in op al uw specifieke vragen en behoeften. Let wel: voor een dergelijke training wordt verwacht dat er al enige basiskennis aanwezig is, zodat we gelijk de diepte in kunnen. 
Duur: u bepaalt. 
Capaciteit: ± 20 mensen.
Prijs: € 85,- per uur (inclusief btw) + reiskosten € 0,20 p/km of een projectbedrag in overleg. 

Toch niet helemaal wat je zocht? Andere spannende ideeën? We horen ze graag, dan kijken we samen wat er mogelijk is. 

I know... hebbuh! Maar je mag ons en onze blobjes niet meenemen, maak maar een afspraak ;P